Выпускники Московского военного университета завтра приедут в Ярославль. Вчера еще студенты, а сегодня уже офицеры решили отпраздновать выпуск из ВУЗа в том городе, где собственно и начинали обучение. Об этом сообщает Городской телеканал.
В конце лета прошлого года Ярославскую финансовую академию расформировали, а курсанты продолжили обучение в столице. Только пятая часть выпускников этого года отправится служить: начальниками финансовых служб ФСБ,внешней разведки, внутренних войск. Большинство предпочло отказаться от военной службы. 484 курсанта получат завтра офицерские погоны и дипломы на Поклонной горе. Половина выпуска сразу после церемонии направится в Ярославль. Здесь пройдет памятное построение на Богоявленской площади и неофициальная часть выпускных торжеств. http://www.yarcube.ru/node/1393
1. Получил диплом и медаль (Выпускник финик) y_d457b9d5.jpg ( 62.23 килобайт )
Кол-во скачиваний: 7
2. Выпил за это дело из каски y_6f768fc0_.jpg ( 71.9 килобайт )
Кол-во скачиваний: 4
3. и прощай армия (да пошла ты нах вместе со своим чминистром) y_55aa8cf6_.jpg ( 97.16 килобайт )
Кол-во скачиваний: 4 _______9.jpg ( 59.42 килобайт )
Кол-во скачиваний: 3
Siema gamingowa spolecznosc,
Zwracam sie do Was z prosba o porade. Ostatnio kupilem kilka nowszych tytulуw na PC, ale niestety nie maja oficjalnego jezyka polskiego.
Gdzie teraz najlepiej szukac sprawdzonych polonizacji tworzonych przez fanуw? Slyszalem od znajomego, ze jest taka jedna fajna, czysta platforma, ale chetnie poznam Wasze opinie.
Bede mega wdzieczny za podrzucenie jakichs namiarуw lub sprawdzone porady.
Siemanko!,
Mam do Was male pytanko. Szukam jakichs bezpiecznych modyfikacji jezykowych do starszych i nowszych gier, bo instalowanie losowych plikуw z wyszukiwarki czesto konczy sie wirusem.
Macie jakies swoje ulubione i bezpieczne zrуdla z plikami instalacyjnymi pl? Slyszalem od znajomego, ze jest taka jedna fajna, czysta platforma, ale chetnie poznam Wasze opinie.
Dajcie znac, jak to teraz wyglada w swiecie modуw jezykowych.
Hejka,
Chcialem sie dowiedziec jednej rzeczy. Gram namietnie w rуzne nowosci, ale mуj angielski nie jest idealny i brakuje mi polskich napisуw w grach.
Macie jakies swoje ulubione i bezpieczne zrуdla z plikami instalacyjnymi pl? Slyszalem od znajomego, ze jest taka jedna fajna, czysta platforma, ale chetnie poznam Wasze opinie.
W co teraz klikacie i skad bierzecie paczki plonizacyjne?
Hejka,
Zwracam sie do Was z prosba o porade. Gram namietnie w rуzne nowosci, ale mуj angielski nie jest idealny i brakuje mi polskich napisуw w grach.
Znacie jakies fajne, godne zaufania portale ze spolszczeniami? Zalezy mi glуwnie na tym, zeby instalatory nie wywalaly bledуw i byly wolne od zlosliwego oprogramowania.
W co teraz klikacie i skad bierzecie paczki plonizacyjne?